WhatsApp
Telefoon

Tweedaagse clinic WordPress

  • Je bent startend ondernemer.
  • Je wil een website.
  • Je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken.
  • Je wil wel iets goeds laten zien.
Twee dagen? Is dat niet wat weinig?

Nee hoor, als je twee dagen vol focus aan je site kunt werken – en de nodige voorbereiding hebt gedaan – dan kun je echt al een basis website neerzetten.

Ik heb allergieën. Hoe kan ik dat doorgeven?

Allergieën kun je aan mij doorgeven als je de clinic boekt. Dat kan via het contactformulier of naar info @ drspee . nl. Ik neem dan contact op met de catering zodat ze rekening kunnen houden met jouw dieetwensen.

Ik wil een webshop / online cursus platform / boekingsplatform bouwen.

Tijdens deze clinic gaan we alleen de basis van je website neerzetten. Voor het maken van een webshop, abonnementensysteem, e-learning systeem (online cursus) of andere extra’s kun je de vervolg clinic boeken.

Je kunt je inschrijven op de wachtlijst voor deze clinic via dit formulier.

Tijd voor een nieuwe website?

Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

10 + 2 =