Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#3 Boekreview: De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

door | 29 mei 2020 | Podcast | 0 Reacties

Dit boek heeft mijn mensbeeld veranderd. In deze aflevering hoor je waarom.
Jaargang 1, aflevering 3 | 15 minuten

In deze aflevering bespreek ik het boek De meeste mensen deugen van Rutger Bregman*. Het boek is voor mij een echte eyeopener geweest, waarbij mijn mensbeeld toch een flinke upgrade heeft gekregen. Wil je dit boek nog lezen? Luister dan vooral eerst deze boekreview!
Wil jij ook een boek schrijven of te gast zijn in dit Literair café? Neem dan contact op met mij via info@drspee.nl of kijk op www.drspee.nl
*De link naar het boek is een affiliatelink. Dat betekent dat ik een percentage krijg van de verkoopprijs als je een boek koopt. Het kost je niets extra’s maar je sponsort mij wel om deze podcast in de lucht te houden. Alvast dank!
Wil je de recensie nog even nalezen? Dat kan hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest