Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books: mijn nog te lezen stapel

door | 08 december 2014 | Boeken, Overige | 0 Reacties

nog te lezen stapel

nog te lezen stapelWelke boeken wil ik nog lezen voor het einde van het jaar. Dat is de 49e vraag die ik stel. En die ik vandaag ga beantwoorden. Welke boeken liggen er nog op mijn nog te lezen stapel.
Ik heb er nog drie op mijn nog te lezen stapel: het zijn twee boeken die ik eigenlijk al veel eerder had moeten lezen, maar waar ik niet aan toe kwam. En eentje die ik nog voor 15 december mag lezen. De eerste twee zijn: De evolutie van een huwelijk en Misschien wel niet. Het derde boek is Het labyrinth, waar ik ook nog in moet beginnen. Alle drie de boeken zijn voor de online leesclub Een perfecte dag voor literatuur, maar ik ben er gewoon niet meer aan toegekomen. En dat vind ik jammer.

Mijn nog te lezen stapel op Goodreads

Ja die is nog wat groter. Daar staan 29 boeken die ik nog wil lezen. En daar moet ik er eigenlijk nog wat bij zetten, maar ja, het zijn er al zo veel en ik heb ook zoveel andere leuke dingen om mijn nog te lezen stapel en op mijn nog te doen stapel.
En ook in de challenge heb ik nog twee boeken die ik moet lezen om hem te halen. Met een beetje mazzel gaat het nog lukken in de laatste 23 dagen van het jaar.

2014 Reading Challenge

2014 Reading Challenge
Martha has
read 18 books toward her goal of 20 books.
hide

Waarschijnlijk zit ik om vijf voor twaalf op oudejaarsavond nog te lezen! Nu eerst maar eens Arjen Lubach’s IV uitlezen.
Disclaimer: de links naar boeken in deze blogpost zijn affiliate links. Dat wil zeggen, dat je mij steunt als je op deze links klikt. Ik krijg dan namelijk een beetje geld van bol.com als jij iets bij hen koopt. En wil niet iedereen van bol.com een beetje gratis geld krijgen?

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books: mijn nog te lezen stapel http://t.co/a2BLy9n8cb ... is veel te groot :')

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest