Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 10

door | 09 maart 2014 | Boeken, Overige | 4 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogs

Eigen werk


Deze week is de boekenweek begonnen. De boekenweek loopt van 8 tot en met 16 maart. Het thema dit jaar is reizen; de titel: Ondertussen ergens anders. Ja, dames en heren, het gras is altijd groener aan de overzijde. Tenminste, zo luidt het spreekwoord. Maar of het ook daadwerkelijk zo is, dat valt nog te bezien.
In het kader van de boekenweek is er een bibliotheekbundel uitgegeven waarin een aantal auteurs staan die hun meest memorabele reisverhaal hebben opgeschreven. En er is zelfs een heuse wedstrijd aan verbonden! De vijf winnaars van die wedstrijd mogen met Abdelkader Benali mee op reis naar Marokko.
Nu leek het mij leuk als wij, de #50books bloggers, ook onze fijnste, leukste, ontroerendste reisverhaal delen met elkaar. Natuurlijk mag dit ook een verhaal zijn dat je fictief hebt meegemaakt, gelezen dus. Want lezen is ook reizen, maar dan in je hoofd. Dus de vraag voor deze week is:

Wat is jouw fijnste, ontroerendste, leukste reisverhaal?

Ik lees weer graag jullie reisverhalen, zodat ik ook een beetje met jullie mee kan reizen. Laat een reactie met linkje achter onder deze blogpost, zodat iedereen mee kan lezen. En als je nog een suggestie hebt voor een vraag, houd ik me aanbevolen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. De grote Spoorwegcarrousel – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het antwoord op vraag 10 van het blogproject #50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars. Martha […]
  2. #50Books; Vraag 10 / 2014 - Mighty Musings - […] #50Books was een initiatief van Peter Pellenaars wat dit jaar is overgenomen door DrsPee.nl. De vraag uit deze #50Booksserie…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest