Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 15

door | 13 april 2014 | Boeken, Overige | 1 reactie

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogs

Eigen werk


Bejaardenhuizen, verzorgingstehuizen, verpleegtehuizen. Alles wordt door dit kabinet wegbezuinigd. De seniore medemens heeft nog maar een heel klein kamertje ter beschikking als het tijd wordt om naar een woning te gaan die wat meer ondersteuning biedt.
Maar de grote vraag is: kun je al je boeken dan nog wel meenemen? Waarschijnlijk niet, tenzij je al je boeken op je ereader hebt staan of gewoon geen boekenliefhebber bent. Staan je boeken niet op je ereader of een ander digitaal apparaat en/of heb je grote kasten vol met boeken, dan zul je een keuze moeten maken. Dat brengt mij bij vraag 15 van #50books:

Welke tien boeken moeten beslist mee als je in een kleinere woning komt en je niet al je boeken mee kunt nemen?

Dit zou mij echt enorme stress opleveren overigens: ik kan niet zonder een grote boekenkast. Maar ik ga morgen weer een poging wagen!
Ik ben erg nieuwsgierig naar jouw top tien. Laat je reactie achter onder deze blog en ik lees ze weer allemaal! Heb je een suggestie voor een vraag dan houd ik me weer van harte aanbevolen. Je kunt je suggestie doen op Twitter of hieronder.
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest