Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 22

door | 01 juni 2014 | Boeken, Overige | 3 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsSoms ben ik wel eens in een kinderlijke bui. Dat resulteert in het virtueel gooien van propjes, vliegtuigjes en het natspuiten van andere mensen met een supersoaker waterpistool op Twitter. Tja, soms is het wel fijn om je even te kunnen uitleven. Net als vroeger toen je misschien nog werd voorgelezen door (één van) je ouders.
Dat vind ik zelf ook altijd erg leuk, voorlezen. En stiekem toch ook: voorgelezen worden! Ik vind het heerlijk. Er waren altijd wel verhaaltjes die ik zo leuk vond dat ik het niet erg vond om ze meerdere keren te horen. Gelukkig vonden mijn ouders het niet erg om meerdere keren een verhaaltje voor te lezen.
Er werden ook sprookjes voorgelezen: prinsessen op erwten, zwavelstokjes, Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Rapunzel. Allemaal mooie sprookjes en ik kan me ze nog allemaal herinneren. Dat brengt mij dan weer bij de 22e vraag:

Wat was vroeger (of is nu nog) jouw favoriete sprookje?

Ik ben weer heel benieuwd naar jullie verhalen over je favoriete sprookje. Misschien leer ik weer een nieuwe kennen! Laat de link naar je blogpost achter in de reacties hieronder en ik lees ze weer met plezier!
Heb je nog suggesties voor vragen, dan hoor ik dat graag.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. #50books: mijn favoriete sprookje | DrsPee - […] vroeg ik gister in de 22e vraag van dit jaar voor #50books. Mijn favoriete sprookje. Ik had er veel,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest