Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 39

door | 28 september 2014 | Boeken, Overige | 4 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsAankomende woensdag start de zestigste Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Feest. Op de website is een test te doen, die aangeeft welk kinderboek bij jou past, die het helaas nog niet doet, tenminste niet bij mij. Het is wel leuk om te kijken of het een beetje klopt als hij zou werken. Dat was eigenlijk mijn 39e vraag voor deze week, maar nu moet ik uitwijken naar mijn backup vraag.
Die vraag hoorde ik gisteren bij Opium TV. Ik was nog laat wakker, dus vandaar dat de vraag deze keer ook zo laat is. Maar ik dacht: “Dat is best een leuke vraag.” En een snel onderzoek op mijn website leert me dat ik de vraag nog niet heb gesteld. En ook Peter heeft de vraag nog niet gesteld, dus het is een stelbare vraag!
Maar wat is dan de vraag? Nou dat ga ik je nu vragen:

Wat is jouw eerste kinderboek?

En dan het eerste kinderboek dat je zelf las. Want daar gaat het om: lezen van boeken en even niet om het o zo belangrijke voorlezen. Kun je dat je nog herinneren? Welke gevoelens had je erbij? Wat vond je ervan? Allemaal dingen die ik weer graag wil lezen. Dus laat je link achter in de reacties onder deze blogpost.
Heb je nog suggesties voor vragen dan hoor ik dat graag!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Frederique

  Ik zou het echt niet meer weten. Het zal ongetwijfeld een van de botjes-boekjes geweest zijn, vuur in het bos ofzo. Maar ik heb in mijn leven zoveel gelezen, dat ik het ook niet meer erg vind dat ik het niet weet 🙂
  Bij mij werkt de test inmiddels wel en ik vind het resultaat tegenvallen, maar ik denk dat mijn verwachting ook wat te hoog lag 😉

  Antwoord
 2. Anna

  Mijn allereerste boek… hoogstwaarschijnlijk eentje van Tiny, die waren toen volop in de mode 🙂

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books vraag 39 http://t.co/uv9QHAlz8I Hij is er weer!
 2. Hendrik-Jan de Wit (@hjwdewit) - Interessante vraag van .@drspee #50books vraag 39 http://t.co/3rKeTeglE9 … Hij is er weer!
 3. ABC en Wim is weg – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het antwoord op vraag 39 van het blogproject #50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars. Martha […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest