Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 40: boeken om naar uit te kijken?

door | 08 oktober 2016 | 50books 2016, Overige | 0 Reacties

voorlezen, Harry Potter

Ieder seizoen komen er weer nieuwe boeken uit. Ik houd het echter niet bij. Er komen er zoveel uit dat ik niet weet waar ik kijken moet. De bekende hausse aan boeken die uitkomen in het voorjaar (boekenweek) en in het najaar (kinderboekenweek) gaat ook altijd lekker aan mij voorbij.

voorlezen, Harry PotterToen ik rond het millennium Harry Potter las, heb ik ook niet in de rij gelegen op de dag van uitkomen. Ik reserveerde hem vooraf bij Bol. Waar ik met gadgets en digitale snufjes redelijk voorop loop in de vaart der volkeren, ik ben een zogenaamde early adoptor, loop ik juist bij boeken hopeloos achter de feiten aan: daar ben ik een echte laggard.
Het komt erop neer dat ik geen idee heb welke boeken er dit jaar uitkomen, welke er al uitgekomen zijn en of er een boek is waar ik reikhalzend naar uit moet kijken, zoals Hendrik-Jan dat zo poëtisch verwoord.
Misschien moet ik eerst maar eens mijn nog te lezen plankje leegmaken.
Dit jaar is de gastheer van de serie #50books Hendrik-Jan de Wit. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door Peter Pellenaars. In 2014 nam ik zelf de honneurs waar.
Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Hendrik-Jan, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest