WhatsApp
Telefoon

Bij de Primark

door | 15 november 2013 | Overige, Persoonlijk | 3 reacties

Primark, opening, Zoetermeer

Ik waarschuw vast, dit wordt geen lofzang op de Primark.

Primark, opening, Zoetermeer

Foto met toestemming van Zoetermeer Actief geplaatst


Vandaag was ik bij de Primark om te kijken voor een nieuwe jas. Aangezien ik inmiddels zo’n 21 kilo kwijt ben en dus ruim twee maten kleinere kleding aan kan, was mijn oude jas een zwembad geworden. Als een soort tent hing deze jas om mij heen. Dus tijd voor een nieuwe!

Ik was nog nooit bij de Primark geweest

Over het algemeen mijd ik grote mensenmassa’s. Ik houd daar niet van en vrienden van mij vertelden dat de mensen drie dagen na de opening in Zoetermeer nog in de rij stonden om de winkel binnen te komen. Dus reden voor mij om weg te blijven. Toen een paar dagen daarna ook nog het brandalarm afging, dacht ik er goed aan te doen nog even niet naar de winkel te gaan.
Maar vandaag was het zo ver. Samen met moeders liep ik de Primark in. Vrijdagmiddag om 14.00 uur. Het was druk. De ruimtes tussen de kledingrekken waren klein en we liepen een beetje doelloos rond, op zoek naar de winterjassen. Ik vond winterjassen, maar om de een of andere reden vond ik geen leuke. Ik vond de jassen een beetje dertien in dozijn en wat te jong voor mij. Pluspunt: ze waren wel goedkoop. Maar om de een of andere reden werkt dat niet meer voor mij. Leuk dat je een jas voor €30,- kunt kopen, maar als die jas dan niet leuk is, dan hoeft het niet. Ik ga niet met een jas lopen die ik eigenlijk niet leuk vind.
Mijn eerste shopervaring met de Primark, was dus niet zo heel positief. Misschien moet ik nog een keer terug op een rustiger moment, zodat ik ook echt bij alle rekken kan kijken en me niet door alle kinderwagens en dergelijke hoef te worstelen. Misschien moet ik het hierbij laten… Ik ben er nog niet helemaal uit.
Overigens ben ik wel geslaagd voor een heel leuke winterjas, maar bij een andere winkel.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Carel

  Ik ben er een keer geweest, erin en eruit, Alexandrium. Verschrikkelijk!

  Antwoord
 2. Liesbeth.

  Tjonge, al 21 kilo, je bent een held!

  Antwoord
 3. Monique (@weerzinwekkend)

  Ja, echt vréselijk, die Primark. Het was voor mij ook één keer en nooit weer. Wat een hysterische mensen ook daar.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest