WhatsApp
Telefoon

Daten, hoe ging dat ook al weer?

door | 01 april 2017 | Persoonlijk | 2 reacties

Rumag over daten

De theezakjes van pickwick hebben soms onverwachte vragen. Die van mij vroeg me wat ik tegen mijn jongere zelf zou willen zeggen. Ik antwoordde mezelf: “Komt wel goed, schatje.” De man tegenover mij aan tafel kreeg een heel andere vraag.

Rumag over datenZijn vraag: “Hoe ziet de perfecte date eruit?”
Zijn antwoord: “Gaat je geen ruk aan.”
Ik lachte. En ik vroeg me hardop af

Daten, hoe ging dat ook alweer?

Hij zei: “Dan neem je een meisje mee en doe je allerlei dingen die je eigenlijk helemaal niet wil doen om aan het einde van de avond dat ene te kunnen doen wat je de hele avond al had willen doen.”
“Geldt dat ook voor vrouwen?” vroeg ik onschuldig.
“Dat weet ik niet, ik ben geen vrouw.”
“Dat bedoel ik niet. Ik bedoel dat je als vrouw een man meeneemt en de hele avond dingen doet die je eigenlijk helemaal niet wil doen om aan het einde van de avond dat ene te kunnen doen waar het je in eerste instantie om ging.”
“Nee,” antwoordde de man aan de andere kant van de keukentafel, terwijl hij me met pretoogjes aankeek. “Nee, jullie doen de hele avond dingen die je wel wil doen om juist dat ene aan het einde van de avond zo lang mogelijk te vermijden.”
Jemig, dan heb ik dat concept daten toch altijd verkeerd begrepen…

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Rob Alberts

  Zolang er sprake is van gedeelde humor komt het toch wel goed.
  Vrolijke groet,

  Antwoord
  • Martha

   Dat zit wel goed, geloof ik.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest