Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

De pitch – 100 blogs – dag 14

door | 14 juni 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

pitch

Wat heb jij deze week bereikt? is de veertiende vraag van Nanneke’s 100 challenge. Deze week heb ik iets ontzettend gaafs gedaan. Ik heb meegedaan aan een pitch wedstrijd!

Even uitleggen: pitchen is in zeer korte tijd iets vertellen over je bedrijf om te zorgen dat mensen met jou in zee willen gaan. Meestal zijn het verhalen waarin je vertelt wat je doet en wat jou uniek maakt. Ik besloot al een tijdje geleden dat ik het anders wilde aanpakken. In plaats van vertellen wat ik doe, besloot ik een verhaal te vertellen. Een sprookje. Ik zei:

“Mijn naam is Martha Pelkman en ik ga jullie sprookje vertellen. Er was eens: het internet.”

Het is gefilmd, dus ik zal het hier ook delen. Ik was wel een beetje zenuwachtig, maar verhalen vertellen is mijn ding. Het voelt gewoon supergoed om dat te doen.
Of ik heb gewonnen? Nee, niet de beker.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest