Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Een avondje vintage

door | 17 april 2015 | Overige, Persoonlijk | 6 reacties

IMG_0368

Gisteravond was ik een avondje uit. Ik geef toe, normaal gesproken is dat niets bijzonders, maar bij mij komt dat niet zo heel vaak voor. Samen met vriendin L. ging ik een avondje vintage doen in Zoetermeer. Veel hebben we niet gezien, we hebben voornamelijk in de rij gestaan, maar we hebben wel wat gedaan.
We zijn allebei naar een waarzegster geweest, waarvoor we ongeveer 5 kwartier in de rij hebben gestaan. Ze vertelde me dingen die klopten, heel bijzonder want ik had niets verteld. Ik was er ook blanco ingegaan: geen vraag en geen verhaal verteld. Bijzonder, want ze vertelde dat ik ups en downs heb gehad met mijn werk, nog voor ze uberhaupt had gevraagd wat voor werk ik deed. En zo waren er nog een aantal dingetjes die klopten.
Daarna hebben L. en ik onze haren laten doen en make-up laten opbrengen. Het werd eerst helemaal getoupeerd en daarna met haarlak volgespoten. Vervolgens kreeg ik allemaal haarspelden in mijn hoofd en tesamen met een touwtje werd alles vastgezet. En daar krijg je nu van mij de foto’s van te zien!

Moi vintage style!


Ik heb nog nooit zulke rode lippenstift opgehad! En ook nepwimpers had ik nog niet gebruikt. Als je op de foto’s klikt of tapt krijg je volgens mij een grotere versie te zien.
Na een paar uur heb ik de bloemen uit mijn haar gehaald en het kapsel uitgekamd. Het zat zo strak dat ik er een beetje hoofdpijn van kreeg. Op de achtergrond van sommige foto’s zie je dames in het rood: zij zijn degene die mijn haar en make-up hebben gedaan gisteravond: The Vintage Vixen. Ik had de eer de laatste van de avond te zijn.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

6 Reacties

 1. Niek

  Helaas krijg ik geen grotere foto’s met klikken maar leuk zijn ze zeker. Heb je toch maar mooi weer eens meegemaakt.

  Antwoord
 2. Irene

  Hee je spettert van het beeldscherm. Gaaf man.

  Antwoord
 3. Anna

  Waw super! Het staat je echt niet mis hoor! Absoluut niet 🙂

  Antwoord
  • Martha

   Dank voor je mooie compliment 🙂

   Antwoord
 4. karin

  je nichtjes vinden het een beetje grappig om je zo te zien

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - Een avondje vintage http://t.co/mXEY0gpkVS
 2. Martha Pelkman (@drspee) - Mijn vintage avondje uit. Compleet met kapsel en jurk: http://t.co/GNgbJ73i4s
 3. Martha Pelkman (@drspee) - Mijn vintage avondje uit. Compleet met kapsel en jurk: http://t.co/GNgbJ73i4s
 4. Martha Pelkman (@drspee) - @Elja1op1 zie ook http://t.co/GNgbJ6LGFS 😉

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest