Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Een compliment krijgen – 100 blogs – dag 73

door | 12 augustus 2018 | Verhalen | 0 Reacties

annie-spratt-37788

Als ik een complimentje krijg, dan ben ik daar best blij mee. Ik ga daar zelfs van blozen en ik vind het superleuk om een welgemeend complimentje te krijgen. Ik bedank de gever ook altijd. Het is net alsof ik een cadeautje krijg.

Ik heb wel moeten leren om complimentjes gracieus te ontvangen. Ik geloofde ze namelijk nooit. Als iemand tegen me zei: “Je ziet er goed uit”, dan dacht ik altijd: “Yeah, right”.
Maar tegenwoordig neem ik het complimentje aan alsof ik een cadeautje krijg. Als ik er niets mee kan, dan zeg ik dank je wel en ik zet het op tafel neer. Als ik er wel wat mee kan, dan zeg ik dank je wel en pak ik het uit. Voorbeeldje?
“Hey, leuke jurk! Maakt je heel vrouwelijk.”
“Dank je wel, heb ik al heel lang.”
Of:
“Dank je wel, leuk hè?”
Welk cadeau heb ik uitgepakt?

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest