WhatsApp
Telefoon

Geluk ~ #WOT deel 47

door | 21 november 2019 | WOT | 2 reacties

Maneki-neko een katje voor geluk

Geluk ~ 1) Als alles goed gaat 2) Bezit verwerven 3) Bof 4) Buitenkans 5) Buitenkansje 6) De geluksgodin 7) Fortuin 8) Gelukkig zijn 9) Gelukkigheid 10) Gemoedstoestand 11) Gunstig toeval 12) Hangertje 13) Hazard 14) Heil 15) Het valt mee 16) Kans 17) Mazzel 18) Meeval 19) Meevaller 20) Meevallertje 21) Onverwacht gebeuren


Ik ben gelukkig. Erg he! In deze wereld van oorlog en discussie en onvrede durf ik te stellen dat ik gelukkig ben en dat ik geluk voel.
https://twitter.com/itsMarthaP/status/1197520144194580480
Een van de redenen daarvoor is dat het eindelijk weer eens lekker gaat met werk. Ik mag mooie websites maken, teksten corrigeren en ik heb een groep fijne mensen om mij heen die mijn leven een heel stuk mooier en makkelijker maken.

Hoe definieer je geluk?

Best lastig. Wat mij betreft is dat een warme groep mensen om je heen, geen gezeur aan je hoofd en weten dat je geliefd bent. Dat je je geliefd voelt. En dat voel ik me echt (hoi mam!). Mijn leven is in een rustiger vaarwater gekomen en ook dat speelt mee in mijn geluksgevoel. Ik heb geaccepteerd dat karate voor mij voorbij is, dat het nog wel een maand of zes duurt voor ik mijn knie weer volledig kan gebruiken en dat ik weer boven jan kom, staat voor mij als een paal boven water. Ik denk dat dàt geluk is.
Hoe denk jij over geluk? Ben jij gelukkig? Wat is voor jou geluksgevoel?
WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest