Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Kinderboekenvegetariersleraaronderwijsdagweek

door | 01 oktober 2012 | Overige, Taal | 1 reactie

Het is een drukke week deze week. Niet alleen is het deze week de week van het onderwijs, het is vandaag ook de dag van de vegetariër, de kinderboekenweek start deze week, de dag van de leraar is op 5 oktober. En o ja, bijna vergeten. Het is ook nog dierendag donderdag.
Dan hebben we verder nog: moederdag, vaderdag, wereldaidsdag, pink ribbon week, valentijnsdag, secretaressedag, wereld brailledag, dag van de vluchteling, dag van de media, voorleesdagen, gedichtendag, nacht van de poëzie, warme truiendag, doktersassistentedag, dag van de leerplicht, wereld autismedag, week van de zee, rode hoedendag, landelijke dag van het pesten, verantwoordingsdag, opa en oma dag, wereld UFO dag, dag van het sprookje, roodharigendag, fietsnaarjewerkdag, internationale dag van het handen wassen, internationale dag van de plattelandsvrouw, wereld toiletdag, week van de borstvoeding, wereld televisiedag, niet winkeldag, dag van de kleine schrijver, dag van de onbekende held, dag van de stralende beroepen, dag van….
Ik vind het wat veel. Mag ik weer gewoon maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag? Dat kan ik onthouden 🙂
Bron: Voorall

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Kim

    Haha! Zoveel dagen inderdaad! Van de meeste heb ik niet eens eerder gehoord!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest