WhatsApp
Telefoon

Klets mee met DrsPee!

door | 15 juli 2015 | Boeken, Overige | 0 Reacties

Dit is de klets omgevingSinds vandaag ben ik voor korte taal- en literatuurvragen beschikbaar via een nieuwe chatfunctie: Klets. Klets is een site voor bedrijven die een chatfunctie willen. Dat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam.
Wat ook fijn is, is dat het voor kleinere bedrijven (de zelfstandig professionals) gratis is en daarom kan ik dit dus aanbieden. Ik vind persoonlijk contact leuk en ben vaak benieuwd naar de vragen waar jullie mee zitten, zodat ik daar weer over kan bloggen op deze site. Dus schroom niet om je vragen over taal of literatuur aan mij te stellen via Klets. Ik ben geopend tijdens kantooruren.
Wat ik je wel wil vragen, als ik je naar tevredenheid heb geholpen: laat even een review achter. Dat kan via Opiness!
Klets

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zeg maar 'Pix' (@purepixelpassie) - “@drspee: Klets mee met DrsPee! http://t.co/b4XnbtjpEQ”

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest