Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Leuke dingen

door | 16 september 2013 | Bloggen, Overige | 2 reacties

uil, leuke dingen

“Martha, heb jij ook nog wel leuke dingen in je leven?”
Mijn playmobil
Deze vraag werd mij gesteld op een verjaardag waar ik zaterdag was. “Ja natuurlijk heb ik leuke dingen, het is alleen zo dat de vervelende dingen soms een beetje overheersen.” Terug naar huis zat ik te denken over de vraag. Potverdorie wat was die vraag raak zeg! Nu, een weekendje erover geslapen en op maandag dus een wat langer antwoord.

Leuke dingen in mijn leven

 1. Met stip op de eerste plaats: mijn drie nichtjes! Wat een heerlijke meisjes zijn dat. Ze zijn inmiddels 5, 3 en 2 maanden oud, maar zo lekker vrolijk. En ze vinden het altijd leuk om mij te zien. “Tante Martha, heb je je iPad bij je?” Of ze vinden mijn iPad leuker. Daar ben ik nog niet helemaal achter. Overigens valt mijn familietje ook onder de leuke dingen in mijn leven.
 2. Karate. Heerlijk trainen, nieuwe dingen leren, schaven aan oude dingen. Karate is mijn lust en mijn leven. Ik kan nooit meer zonder. Toch moet ik het straks 6 weken missen, maar ik heb het ervoor over. Ik kan straks nog meer dingen doen dan nu.
 3. Bloggen en #blogpraat. Ook heel leuke dingen om te doen. Ook het bloggen en de online en in real life contacten die ik daarmee heb opgedaan, vind ik leuk. Ik vind het jammer dat ik op 2 oktober niet bij de #blogpraat tweetup kan zijn, maar dat is anderhalve week na  mijn operatie en nog te vroeg om de reis naar Almere te ondernemen.
 4. Mijn creabea hobby’s: ik ben tegenwoordig aan het haken, kaarten maken, fotograferen leren en een beetje tekenen met pastelkrijt. Dat is erg leuk om te doen. Ik haak bloemetjes en een telefoonhoesje, ik heb alleen nog wat moeite met de grannysquare. Maar dat komt wel.
  En fotograferen van Playmobil. Erg leuk. Scherptediepte, focus, diafragma, sluitertijd. Dat alles gecombineerd met Playmobil is superleuk.
 5. Lezen! Nog steeds favoriet. Getuige mijn deelname aan de #50books vragen van Peter. En Flow Magazine natuurlijk. Heerlijk lezen over mindfulness en andere zaken die je leven verrijken.
 6. Vrienden. Ik zie ze  niet veel, maar ze zijn wel in mijn gedachten en ik volg ze op Facebook.

Zelf gehaakt
Dit zijn de leuke dingen in mijn leven. Hier kan ik me mee vermaken de hele dag. Nu nog leren om die leuke dingen te laten overheersen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Liesbeth.

  Goed zo! Leuke dingen genoeg dus, fijn.
  Ik heb in moeilijke tijden iedere avond één leuk ding van die dag opgeschreven. Meestal bleken er veel meer dingen leuk geweest te zijn en zag ik dat pas als ik ze bewust benoemde.
  Sterkte met de laatste loodjes!

  Antwoord
 2. Debbie Peteri

  Middels een dagelijks dankbaarheidslijstje leer je om de positiviteit de boventoon te laten voeren. Maar ja, aan de andere kant, je hebt ook wel wat voor de boeg, dus zo positief als hierboven blijven lijkt me lastig. Gelukkig heb je het nu uitgeschreven 😉
  En wat is die uil leuk!! Is dat een kaart? Want dan geef ik graag eens mijn adres aan je op!! 😀

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest