liefde

liefdeVandaag is op het blog van Jeanet Bathoorn een verhaal over mijn persoonlijke ervaring met social media gepubliceerd. Ik heb dit zelf geschreven.
In 2006 maakte ik een account aan op Hyves. Dit was mijn eerste kennismaking met social media. Al snel raakte ik verslaafd; ik updatete mijn status zo’n drie tot vier keer per dag en ik likete de statussen van mijn Hyves-vrienden nog voordat ‘liken’ bestond. Ik had contact met mensen die ik al jaren niet meer had gezien en ik startte met bloggen.

Lees hier verder

4 Reacties

 1. Mary Sjabbens

  Wat een mooie ontwikkeling heb jij door gemaakt. Fijn dat ik jou dankzij twitter heb leren kennen!

  Antwoord
 2. Anna

  Wat goed 🙂

  Antwoord
 3. Paul

  Leuk om het zo terug te lezen. Ik vind het ook leuk hoe sociale media anders wordt ervaren door verschillende mensen. Ik ben nu voor de tweede keer twitter aan het uittesten, maar het is echt helemaal niet mijn ding. Ik snap echt niets van het enthousiasme van al die fanatieke twitteraars.

  Antwoord
 4. carel

  leuk hˋe, dat social media mensen kan verbinden.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?