Voor de verandering eens een blog dat waarschijnlijk goedgekeurd gaat worden door de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen, Dokter Frank en alle andere dieetgoeroe’s die tegenwoordig rondlopen in dit kleine landje.
U bent gewaarschuwd 🙂
Vandaag heb ik heerlijk gekookt. Ik heb twee recepten gecombineerd die uitstekend bij elkaar bleken te passen. Mooi als je een koolhydraatarme dag wil houden.
Het recept.
Men neme voor 2 personen:
1 bloemkool, in roosjes
2 tomaten, in stukjes gesneden
2 ons gehakt (eventueel mager)
1 bol mozzarella (125 gram)
parmezaanse kaas
Bereiding
Kook de bloemkool beetgaar. Bak het gehakt rul. Vet een ovenschaal in en leg daar de tomaatjes, de in plakken gesneden mozzarella, het gehakt en de bloemkool in.
Zet het gerecht 20 minuten in de oven op 200 graden. En klaar! Lekker met een rauwkostsalade erbij.
Eet smakelijk!

Bloemkool met mozzarella

Bloemkool met mozzarella. Plaatje komt bij www.ah.nl vandaan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?