WhatsApp
Telefoon

Officiële aankondiging: ik ga een boek schrijven

door | 10 april 2015 | Boeken, Overige | 21 reacties

word je eigen eindredacteur

word je eigen eindredacteur van je boekIk riep het al op social media, maar nu kondig ik het dan officieel aan: ik ga een boek schrijven. Door het officieel aan te kondigen, moet ik het ook doen. Ik vind dit heel spannend, maar ik vind ook dat de tijd er nu rijp voor is. En ik doe dat niet alleen: ik heb een superfijne stok achter de deur. Hanneke Wijnker, van boek schrijven voor coaches, is mijn stok voor dit project.

Maar heb jij dan een coach nodig, Martha? Ja zeker wel. Maar voornamelijk omdat er anders niets van komt. Ik weet best hoe je een boek moet schrijven en ik kan anderen daar natuurlijk ook prima bij helpen. Maar ja, de kinderen van de schoenmaker….

Waar gaat het boek dan over?

Mijn boek gaat over mij, zei ze egoïstisch. Over mijn ervaringen in mijn jeugd en hoe dat doorwerkt in mijn huidige leven. Of omgekeerd. Misschien zijn daar al boeken over geschreven, maar ik denk het niet.

“Het wordt niet zo’n dik boek hoor,” zei ik tegen Hanneke, maar al pratend kwamen we erachter dat ik best wel veel te vertellen heb. En dat ga ik dus opschrijven. De working title¬†zit al in mijn hoofd, maar daar laat ik nog niet zoveel over los. Wellicht wordt het de echte titel en dan geef ik al weer veel te veel weg.

Gaandeweg het project zal ik hier ook updates geven, want met de officiële aankondiging worden jullie natuurlijk ook een stok achter de deur. Want jullie willen natuurlijk ook weten hoe het gaat, toch?

Ik heb nog geen deadline voor mijn boek, maar die zal er uiteindelijk wel komen. Tegen die tijd kan ik vast iets meer vertellen over hoe en wat, maar tot die tijd zul je het hier even mee moeten doen!

 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

21 Reacties

 1. Irene

  Succes. Ik zal in gedachten met je mee schrijven…

  Antwoord
 2. Ali Molenaar

  Cool! Erg gaaf.

  Antwoord
 3. Niek

  Wat ongelooflijk stoer en dapper. Heel veel succes en ik hoop ook dat je er enorm veel plezier mee gaat beleven.

  Antwoord
  • Martha

   Dank je wel Niek, ik vind het enorm spannend, maar ik ga er zeker van genieten!

   Antwoord
 4. Liesbeth

  Zo dapper, vind het geweldig van je! Loop ook al zeker twintig jaar met hetzelfde plan en jij gaat het echt doen!
  Wat ben ik benieuwd, wacht vol spanning op de eerste update!
  Succes én plezier.

  Antwoord
 5. Martha

  Hahaha ik ook! Die eerste update wordt wel interessant denk ik :D. Geen idee wanneer die komt

  Antwoord
 6. Anna

  Mij heb je alvast benieuwd gemaakt 🙂 Veel succes!!!

  Antwoord
 7. Marjanne

  Wauw. Van Harte Martha! Dappere beslissing en doel. succes! Ik lees graag mee.

  Antwoord
 8. Niek

  Goh, dit is alweer een aankondiging van zo’n twee jaar geleden. Hoe staat het er nu mee? Ben heel benieuwd.

  Antwoord
  • Martha

   Ja twee jaar geleden alweer. Tijd gaat snel. Het zit in mijn hoofd maar ik heb nog geen tijd gemaakt om het op papier te zetten. Ik weet op het moment ook niet echt of ik het allemaal terug wil halen, alles wil oprakelen. De boel is zo goed als verwerkt en als ik het ga opschrijven moet ik het weer beleven. En daar zit ik eigenlijk niet zo op te wachten. Ik moet er echt even over nadenken of ik er nog mee verder ga.
   Ik voel er op dit moment weinig voor om het op te schrijven. Ik voel me goed. Zit lekker in mijn vel en zou mezelf bijna gelukkig willen noemen. Bijna.

   Antwoord
   • Marjanne56

    Oh.. de datum had ik over het hoofd gezien.. De zinnen zeggen veel. Fijn om te lezen.

    Antwoord
   • Niek

    Kan me het levendig voorstellen. Je hebt er al genoeg tijd in gestopt in dat verleden dus wat let je om nu vooruit te kijken. Ga lekker doen wat goed voelt.

    Antwoord
 9. Marjanne56

  Fijn om de laatste regels te lezen. Ik blijf je lezen en zal de data in de gaten houden 😉

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. @purepixelpassie - Strak plan. “@drspee: Officiële aankondiging: ik ga een boek schrijven http://t.co/GHj0sM766w poe, nu moet ik ;)”

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest