Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Positieve trillingen dag 3

door | 28 juli 2014 | Overige, Persoonlijk | 4 reacties

regen

regen

Voeten van B in het water
Copyright op te vragen bij mij


Vandaag dag 3 met positieve trillingen. Drie positieve dingen die ik vandaag heb meegemaakt en die ik met jullie deel op mijn blog zeven dagen lang. Voel je vrij om mee te doen. Het voelt goed om je te concentreren op positieve dingen.
Nummer 1: Vandaag mocht ik weer samenwerken met Petra Blankwaard. Vandaag had ik een flinke klus aan een nieuwe website, maar uiteindelijk zijn er flink wat dingen best gelukt op een fijne manier. Het is echt leuk om met Petra samen te werken en ik ben blij dat ik door haar de kans kreeg om als ZZP’er te starten. Daarnaast is Petra gewoon een ontzettend leuk mens.
Nummer 2: Vanochtend ging het eindelijk eindelijk regenen. En hard ook! Daardoor knapte het weer echt lekker op en was het uiteindelijk minder benauwd en ik minder plakkerig. Fijn!
Nummer 3: Vrienden van mij hebben een opdracht gekregen, waar ik ook deel van ga uitmaken! Dus dat betekent een extra opdracht voor mij. Interviews, fotograferen en gewoon contact hebben met mensen en daar dan ook nog een verslag van maken. Ik zie het helemaal zitten. En voor hun is het ook fijn dat ze de opdracht hebben gekregen.
Dit waren mijn positieve dingen voor vandaag. Als jij ook iets leuks hebt gedaan vandaag, dan hoor ik dat graag in de reacties!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. carel

  ik doe alleen maar leuke dingen 😉
  1. kleinzoon, bijna vier weken oud, ernstig moeten toespreken
  2. zoon heeft morgen twee kansrijke sollicitatiegesprekken
  3. wasrek uiteindelijk toch nog een paar uur buiten kunnen laten hangen
  of
  1. blogje over een eerste plaats en wisselbeker
  2. plonzend naar de sportschool
  3. blogpraat, meestal leuke chat

  Antwoord
  • Martha

   Kijk dat zijn leuke dingen! En die kleinzoon van je, zo jong en dan al zo ondeugend. Het begint steeds vroeger 😉

   Antwoord
 2. Marjanne

  Wel een goed plan. Drie dingen per dag positief bevinden. Al zal hopelijk nog heel lang elke dag op nr. 1 staan:
  1. Zelfstandig uit bed kunnen komen en A.D.L. zelf blijven doen
  2. Blog publiceren na een week in de juiste vorm -vinden/schrijven- over mijn verJaarfeest
  3. Met paraplu naar de droger (schuur) lopen op blote voeten in de regen. Dit gaf een campinggevoel. Leuk!

  Antwoord
  • Martha

   Super leuk vooral nummer 3. Ik hoop dat je nummer 1 ook nog lang kunt doen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest