WhatsApp
Telefoon

Review: Fashion Academy

door | 31 augustus 2016 | Boeken, Overige | 0 Reacties

Fashion academy

De Fashion Academy, Flamenco meets flowerpower is een nieuwe boekenserie voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 10 jaar. Ik heb dit boekje gelezen met mijn nichtje van 8 in gedachten. En als trotse tante mag ik zeggen dat dit een slim meisje is. Maar waarschijnlijk zitten er toch nog best wel moeilijke woordjes voor haar in. Eigenlijk wil ik het graag even over het omslag hebben. In een woord: roze

Ja, je leest het goed. De omslag is knalroze! Laat dat even op je inwerken:
Fashion academy
Als ik mijn nichtje mag geloven, is roze niet meer leuk. Hoewel, misschien vindt ze het plaatje wel leuk. Want toegegeven: er staan leuke plaatjes op die echt veel te maken hebben met de inhoud van het boek.
Wat ik ook erg leuk gevonden vind is het thema flamenco en flowerpower. Het is een mix die getuigt van creativiteit van de schrijfster.
Ook aan de binnenkant wordt de stijl van het omslag doorgevoerd in de tekeningen.
Maar dat roze hè… Ik hoop dat een volgend deeltje toch een andere kleur omslag krijgt.
Van de achterflap:

Mode is een must!
Tenminste… wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd, want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren.
Maar… school = school. Dus denk ook aan:
*Huiswerk (veel)
*Regels (streng)
*Schooluniform (saai)
*Geheime opdracht (wie o wie krijgt hem?)
Maak kennis met Jewel en Falk, de hoofdrolspelers dit semester.
Het thema is flamenco & flowerpower. Dat betekent een Fashion Academy in zonnige Spaanse sferen, olé!
Jewel heeft een eigen vlog: FashionJewelzzz. Ze heeft 50.000 volgers maar ze kan nog geen knoop aan haar uniformjassen zetten. Zal ze door de mand vallen of heeft een beroemd stijlicoon deze skills helemaal niet nodig?
Falk droomt ervan om een beroemd kledingontwerper te worden. Maar het is de vraag of zijn ouders deze chique school wel kunnen betalen…

[bol_product_links block_id=”bol_57c747a3773d8_selected-products” products=”9200000056578784,9200000056578894″ name=”Njab” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Dit is mijn 30e boekrecensie voor Not just any book. Ik heb dit boek gratis gekregen, maar dat heeft in geen enkel opzicht mijn mening over het boek beïnvloed. De link naar het boek is een affiliate link. Dat betekent dat ik een beetje geld krijg als jij dit boek of een ander koopt.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest