Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Review: Meer klanten met affiliatemarketing – Jennifer Kok

door | 05 juni 2017 | Boeken | 0 Reacties

Meer klanten met affiliatemarketing. Een review

Waarschijnlijk heb ik de titel verkeerd begrepen. Ik dacht een boekje te gaan lezen over het opzetten van affiliatemarketing op je eigen website. Dit boekje gaat over hoe je zelf een affiliatenetwerk opzet zodat je meer omzet kunt genereren. Als je dan voor je gevoel op het verkeerde been gezet bent door zo’n titel, dan moet je echt even worstelen om erdoor te komen.

Het boekje staat vol met nuttige tips over hoe je affiliates naar jouw website kunt toetrekken, wat je moet doen om een aantrekkelijke affiliatepartner te worden. Jennifer Kok schrijft over wat er vooraf gaat aan het starten met affiliatemarketing, hoe je je website op moet zetten en wat er daarna allemaal gebeuren moet om je netwerk tot een succes te maken.
Door het gebruik van heel veel jargon – publisher, adverteerder, affiliate, campagne – raakte ik echter heel snel de weg kwijt, waardoor het verhaal voor mij toch een beetje onoverzichtelijk werd. Ik miste eigenlijk een begrippenlijst waarin alle begrippen duidelijk werden omschreven, zodat ik daaraan kon refereren tijdens het lezen.

Affiliatemarketing is sowieso al lastig

Ik ben al jaren met Bol.com boekjes aan het verkopen. De commissieuitkering wordt wel steeds een beetje hoger, maar het is lastig om er echt inkomen uit te halen. Nu ben ik er ook niet fulltime mee bezig, zoals Kok voorstelt, dus dat ligt geheel bij mij.
Meer klanten met affiliatemarketing. Een reviewIk vond het boekje dit keer lastig om te lezen – de andere boekjes uit de 60 minuten serie van Haystack vond ik toegankelijker. Het leek alsof het perspectief van de aanbieder en de afnemer door elkaar werden opgevoerd.
Het positieve van dit boekje? De titels van de hoofdstukjes: ze lezen als een lijstje met tips of to-do-lijst voor het opzetten van je eigen campagnes.
Misschien heb ik het helemaal verkeerd begrepen. Misschien moet ik het boekje nog eens proberen te lezen. Misschien is affiliatemarketing voor mij meer een onderbuikgevoel dan een weldoordacht plan. Misschien is het slim om zelf te oordelen en het boekje te bestellen via de affiliatelink van bol.com hieronder.
[bol_product_links block_id=”bol_59350694d228d_selected-products” products=”9200000074668491″ name=”review” sub_id=”affiliatemarketing” link_color=”AD232C” subtitle_color=”683C26″ pricetype_color=”EF9B4B” price_color=”AD232C” deliverytime_color=”683C26″ background_color=”FFFFFF” border_color=”683C26″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Andere reviews die ik schreef:

 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest