Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Signalement

door | 26 augustus 2013 | Bloggen, Overige | 2 reacties

Gezocht: Man, lengte onbekend, leeftijd tussen 45 en 55 jaar oud, donker wuivend haar, mager postuur, blauwe spijkerbroek en dito blouse. Hij zal waarschijnlijk gespot worden in Utrecht zo rond 22 september, in Den Haag rond 5 oktober, in Groningen op 13 oktober en in Nijmegen op 25 oktober 2013. Deze man heeft een missie. Hij is zeer gedreven.
Heeft u hem gezien? Probeer hem dan niet tegen te h0uden. Hij heeft zijn baan opgezegd om op deze plaatsen gespot te kunnen worden. Ook is hij de afgelopen tijd driftig aan het oefenen geweest. U kunt hem herkennen van verschillende filmpjes op YouTube en zijn dagelijkse schrijfsels op zijn blog.

Is deze man gevaarlijk?

Welnee, absoluut niet. Voor degenen die het nog niet doorhadden: het gaat over Jacob Jan Voerman. Hij staat vier keer in een theater in Nederland. In de plaatsen die ik hierboven noemde. Zijn show gaat over het leven en de grote vragen daarbij. Het gaat over doof zijn, over gebarentaal, over communiceren, over… Te veel om op te noemen.

Voorproefje?


Kijk op zijn YouTubekanaal voor meer leuke videos van Jacob Jan.
O en als je hem wil zien optreden, dan kun je naar zijn site gaan en daar een kaartje bestellen. Het kost maar €12,50 en je hebt gegarandeerd een leuke avond. Als hij op het podium net zo interessant is als in zijn vlogs, dan heb ik een hele leuke avond!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Elja

    Haha! Briljant gevonden.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mary Sjabbens (@marysjabbens) - Mooie blog! RT @drspee: Gezocht: signalement - http://t.co/BpKgJIIK9G

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest