WhatsApp
Telefoon

Wat je kunt leren van { nieuwsfeit }?

door | 11 juli 2016 | Overige, Taal | 3 reacties

Wat je kunt leren van de knieblessure van Ronaldo. Wat je kunt leren van het verlies van Roger Federer. Wat je kunt leren van de #brexit. Wat je kunt leren van de slag bij Waterloo. Wat je kunt leren van de val van het Romeinse Rijk. Wat je kunt leren van de Trojaanse oorlog. Wat je kunt leren van een nieuwsfeit.


In ieder nieuwsfeit zit een les. Het is even goed zoeken, maar dan kun je er wel een leuk blog van maken. Zeker als je dit naar je eigen business kunt omzetten.
Eens even kijken.

Wat je kunt leren van de knieblessure van Ronaldo?

Dat je altijd goed verzekerd moet zijn bij verzekeringsmaatschappij Y. Want dan weet je zeker dat je met je knieblessure snel geholpen wordt in een ziekenhuis naar keuze. Zonder wachtlijst. Want daar staan we voor. Verzekeringsmaatschappij Y. Alleen voor Ronaldo.

Wat je kunt leren van het verlies van Roger Federer op Wimbledon?

Iedereen verliest wel eens iets. Een sleutelbos, een paar haren, een huis, een geliefde. Gelukkig kun je vertrouwen op uitvaartmaatschappij A. Want die regelt een WiFi-code, zodat je vanuit je met fluweel gevoerde kist nog een live verslag over je eigen begrafenis kunt bloggen.

Wat je kunt leren van de #brexit?

Ik heb geen flauw idee, maar er is vast een bedrijf dat er iets van kan maken zodat het in hun straatje past.

Wat je kunt leren van de slag bij Waterloo?

Als je aan de Napoleontische kant stond, kon je maar beter zorgen dat je je zaakjes op orde had. Een notaris had hier vast een leuk idee over gehad. De winnende kant: Nederland, Hannover, Pruisen en Engeland hadden misschien maar beter een toekomstvoorspeller in de arm kunnen nemen met de huidige #brexit.

Wat je kunt leren van de val van het Romeinse Rijk?

Ontzettend veel, maar dat is ouwe koeien uit de sloot halen.
En ondertussen gebruik ik deze nieuwsfeiten om te laten zien, dat niets zo irritant is als het gebruik van nieuwsfeiten om je bedrijf in de picture te zetten. Kap nâh!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

  1. Ali

    *grijns* je laat er geen gras over groeien 🙂

    Antwoord
  2. carel

    Hoe heet die begrafenisondernemer?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest