WhatsApp
Telefoon

Recent Werk

Deze klanten mocht ik voorzien van een nieuwe website

Recent portfolio

Hier vind je mijn recent opgeleverde websites.

Livenjoy Coaching door DrsPee

Stichting verkeersregelaars Woerden

Stichting Verkeersregelaars Woerden

De stichting verkeersregelaars Woerden had een vrij verouderde website en wilde graag een moderne website waarbij jongeren expliciet zouden worden aangesproken om aan de slag te gaan als vrijwilliger. Je kunt een test doen, waarbij je gegevens worden doorgestuurd naar de stichting zodat je opgesprek kunt komen. En de mensen van de stichting kunnen zelf ook weer aan de slag met het updaten van hun website.

Bezoek de site
Livenjoy Coaching door DrsPee

Livenjoy Coaching

Livenjoy Coaching

Manon wilde graag zelf weer aan haar website kunnen werken. De website was gebouwd in Webflow, maar is door mij overgezet naar WordPress. Nu kan Manon zelf de teksten weer aanpassen. En ook de SEO (metabeschrijvingen, benamingen relevante plaatjes, etc.) zijn op orde.

Bezoek de site
Beveiliger worden door DrsPee

Beveiliger worden

Beveiliger worden

Beveiliger worden is een website waar aspirant beveiligers door middel van een quiz erachter kunnen komen of zij geschikt zijn om als beveiliger aan de slag te gaan. Hiervoor heb ik een quiz gebouwd, die verschillende uitkomsten heeft en ook een zogenaamde exit-intent voor als de kandidaat niet geschikt blijkt te zijn.

Bezoek de site
Safety Providers door DrsPee

Safety Providers

Safety Providers

Een website waarin duidelijk wordt dat Safety Providers cursussen aanbiedt op het gebied van BHV, EHBO en daarnaast ook de beveiliging kan verzorgen van panden en objecten.

Bezoek de site

Ook een doelgerichte website?

Wil jij ook een website waarbij je klanten weten wat er van ze verwacht wordt, die gericht bijdraagt aan het behalen van jouw doelen? Stuur mij een mail voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over wat ik voor jouw website kan betekenen!

Wat klanten zeggen

“De website Flowing Ki is duidelijk, overzichtelijk en professioneel en ziet er zakelijk uit. En dat is wat ik wilde. TOP gedaan!”

Agnes Renfurm

Do In instructrice en Shiatsu masseuse, Flowing ki

“Martha heeft voor ons de websites van Aangifteplan en Adviestool Estateplanning gemaakt. Dat heeft ze snel en accuraat gedaan. Ook neemt ze ons het onderhoud en de tekstupdates uit handen. Zo hebben wij geen omkijken meer naar de website en dat is een veilig idee.”

Remy Rozendaal

Estateplanner, Register Belastingadviseur, Aangifteplan

Minder recent werk

Hondenuitlaatservice Walk door DrsPee

Hondenuitlaatservice Walk

Hondenuitlaatservice Walk

Een website waar de tarieven en vakanties duidelijk werden weergegeven. Daarnaast een leuk speels effect meegegeven door botten in de knoppen te verwerken en een natuurlijke uitstraling door de organische vormen te verwerken met het groen van de bossen waar Hondenuitlaatservice Walk met de honden gaat lopen.

Bezoek de site
byJua door DrsPee

byJua

by Jua

Praktijk voor massage en holistische therapie. Opdracht om dit direct op de homepage al duidelijk te maken.

- Koppeling met Salonize

Bezoek website
Coachpraktijk Blijleven door DrsPee

Coachpraktijk Blijleven

Coachpraktijk Blijleven

Een nieuwe website passend bij Marieke. Zacht maar niet te zacht, pittig maar niet te hard.

- koppeling met webshop en e-learning systeem op haar andere website
- koppeling met Mailblue nieuwsbriefsysteem

Bezoek de site
Kuiper keukens door DrsPee

Kuiper keukens

Kuiper Keukens

Voor Kuiper Keukens is het voornamelijk belangrijk dat hij terugbelverzoeken krijgt. Op iedere pagina staat dan ook een formulier waar mensen hun telefoonnummer kunnen achterlaten. Daarnaast ook een link op elke pagina naar Kuiper Keuken Renovatie.

Bezoek Kuiper Keukens

Pin It on Pinterest