Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 2: massage

door | 08 januari 2015 | Overige, WOT | 1 reactie

massage om van te genieten

massage om van te genietenMassage: 1) Behandeling 2) Behandeling van de spieren 3) Die aanraking betekent veel voor u (crypt.) 4) Effleurage 5) Fysiotherapeutische behandeling 6) Fysiotherapie betekent veel voor u (crypt.) 7) Fisiotherapeutische behandeling 8) Gezondheid bevorderende spierbehandeling 9) Geneesmethode 10) Geneeswijze 11) Heelkundige bewerking van spieren 12) Klopping


Als jullie deze #WOT ‘s ochtends lezen, dan lig ik heerlijk te genieten van een massage. Nou ja, genieten. Mijn spieren in mijn nek zitten zo vast, dat de masseuse best wat moeite heeft om mijn staalkabels los te kneden.
Ik weet zelf niet beter. Dat komt omdat die nekspieren van mij altijd vastgezeten hebben. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit losse nekspieren gehad heb. Dus zo’n massage komt me best goed van pas.
Heb jij wel eens een massage gehad? Hoe voelde dat? En waar denk jij aan bij het woord massage? Laat je reactie of link naar je blog hieronder achter, zodat iedereen kan meelezen met jouw gedachten over het woord massage.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hendrik-Jan de Wit (@hjwdewit) - RT @drspee: #WOT deel 2: massage http://t.co/ICV4MjZ9yU

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest