Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 23: vrouw

door | 04 juni 2015 | Overige, WOT | 2 reacties

Teksten en redactie vakkundig geschreven en nagekeken.

WordPress voor beginners, vrouw met computerVrouw ~ 1) Bepaalde speelkaart 2) Bepaalde kaart 3) Beroep 4) Deel van een kaartspel 5) Dame 6) Eega 7) Echtgenote 8) Een rib uit zijn lijf (crypt.) 9) Fregat 10) Figuur uit het kaartspel 11) Ga 12) Getrouwden 13) Gade 14) Huwelijkspartner 15) Iemand die van vrouwelijke sekse is 16) Kaart 17) Kaartfiguren 18) Kaartterm 19) Levenspartner 20) Maagd 21) Meid


Afgelopen zondag waren vriendinnetje K. en ik bij een benefietavond voor Tjommie. Tjommie is het Afrikaanse woord voor vriend en deze organisatie helpt kinderen in nood. Kort door de bocht, maar ik ben even te lui om op te zoeken wat deze organisatie precies doet. De avond, een beautybingo met beautyprijzen, was alleen toegankelijk voor vrouwen of mannen die zich als vrouw hadden verkleed.

De hele zaal zat vol met vrouwen

Er waren slechts een paar mannen: de dj, twee presentatoren en een aantal obers die het eten serveerden. De ober die wij aan onze tafel kregen, was echt een heerlijke homo. Deed hard met ons mee toen wij onze voorkeur uitspraken voor de ene of de andere presentator. Hij was op mijn hand.
Maar ja, al die vrouwen. Ze checken je: wat heb jij aan? Zit je make-up wel goed? Zit er geen ladder in je panty? Passen je schoenen wel bij je jurk? En klopt je tas clutch wel bij je outfit?
Het dinnetje en ik hadden al heel snel in de gaten dat dit niet ons soort publiek was. Gelukkig hadden we het enorm naar ons zin met elkaar. Lange leven de vrouw met de niet-checkende blik.
Wat zijn jouw ervaringen met vrouwen? Lekker spul of jaloerse katten? Kun je er uren naar kijken of is je beste vriend een vrouw? Ik ben nieuwsgierig wat jij met vrouwen hebt of juist niet. Lastig want de halve wereldbevolking bestaat uit vrouwen! O en heren: ik ben zo benieuwd naar jullie kijk op de vrouw in het algemeen. Laat het me weten!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. carel

    Vergeet het maar, dat lukt me nooit op een doordeweekse dag.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #WOT deel 23: vrouw http://t.co/oXKpNZdVNW
  2. #WOT deel 25: man - Tekstbureau DrsPee - […] weken geleden was het WOT woord: vrouw. Een woord dat veel stof deed opwaaien. Dus ik dacht, dat kan…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest