WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 30: concept

door | 28 juli 2016 | Overige, WOT | 5 reacties

Mooi concept: cappuccino

Concept ~ 1) Begrip 2) Deel van plan 3) Delineatie 4) Eerste ontwerp 5) Idee 6) Klad 7) Model 8) Ontwerp 9) Opzet 10) Plan 11) Planning 12) Ruwe schets 13) Schets 14) Schema 15) Toonbeeld 16) Uitgeschreven plan 17) Voorlopige formulering 18) Voorlopig ontwerp 19) Voorbeeld 20) Voorlopige versie 21) Wijsgerig begrip


Mooi concept: cappuccino De #WOT van deze week heeft een week in concept gestaan. Tot ik hem vandaag publiceerde. Eigenlijk vertel ik nu een leugen, want hij stond tot en met dinsdag in concept. Daarna heb ik hem op ingepland gezet. Dat vind ik zo mooi aan WordPress.

Dat je blogs in concept kunt laten staan

Tot je eraan toe bent om hem te publiceren en te kijk te zetten voor de hele wereld. Of in ieder geval voor degenen die het lezen willen.

Een ander mooi concept vind ik het lopend buffet

Sinds mijn gastric bypass eet ik nog maar heel weinig. Een concept dat je in restaurants maar niet krijgt uitgelegd. Ik eet weinig. Daarom wil ik kinderporties. Niet omdat ik gierig ben of zo maar gewoon omdat ik het zonde vind dat je zoveel eten moet weggooien. “U bent volwassen dus u mag geen kindermenu.”
Gelukkig denken ze hier in Duitsland met me mee: “Wir haben ein Buffet. Sie können dann selbst entschieden wieviel Sie auf ihrem Teller setzt.”
Niet slecht hé van die Duitsers! Dinsdagavond had ik voor het eerst mein Teller leer!
Hebben jullie nog mooie concepten die jullie willen delen? Ik hoor het graag!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. #WOT deel 30: concept - Mighty Musings - […] Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter…
  2. #WOT 30 Concept – Met zonder beperking - […] blogpost maakt deel uit van #WOT: Write on Thursday. Iedere donderdag een woord van Martha/DrsPee om over te bloggen…
  3. Concept: #WOT deel 30 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest