Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 4: Gewiekst

door | 23 januari 2014 | Overige, WOT | 3 reacties

handboek online marketing, gewiekst, hom3, strategie

Gewiekst ~ 1) Adrem 2) Berekenend 3) Bijdehand 4) Doortrapt 5) Geslepen 6) Gevat 7) Geslepen (listig) 8) Gehaaid 9) Glad 10) Goochem 11) Handig 12) Leep 13) Link 14) Niet dom 15) Pienter 16) Snedig 17) Sluw 18) Slim 19) Slagvaardig 20) Schrander 21) Slinks 22) Uitgerekend 23) Uitgekookt 24) Uitgeslapen

handboek online marketing, gewiekst, hom3Ik ben deze week begonnen met een cursus online marketing. Dat doe ik met behulp van het Handboek Online Marketing, Praktische lessen om een expert te worden van Patrick Petersen. Ik wil namelijk mijn vaardigheden uitbreiden en op marketinggebied ben ik nog niet zo gewiekst. Ik deed altijd maar wat; gelukkig pakte dat in de meeste gevallen wel goed uit. Maar als ik deze cursus af heb, dan zou ik mijn ingevingen dus moeten kunnen onderbouwen.

Gewiekst in online marketing

(Hoe vaker je het woord gewiekst gebruikt, hoe vreemder het klinkt, vind je niet?) Ik hoop niet dat het een verhaal wordt zoals ik graag mag samenvatten in de zin: “Ik zou graag levend schrijven, maar ik heb schoolgegaan.” Deze is niet van mij, maar van Eduard Douwes Dekker, beter bekend als Multatuli van de Max Havelaar. De hoop is dus dat deze zelfstudie mijn creativiteit niet plat slaat, maar mijn slagvaardigheid in de online marketing vergroot.
Om ervoor te zorgen dat ik een stok achter de deur heb en de lessen keurig ga volgen, zal ik hier op vrijdag of zaterdag één keer in de twee weken een samenvatting plaatsen van wat ik de afgelopen twee weken heb uitgevoerd. Zo heb ik, naast een stok, ook een samenvatting die ik kan gaan leren zodra ik examen ga doen. En het blijft allemaal beter hangen, want zo werken samenvattingen voor mij. Ik vind dat heel gewiekst van mij 😉
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Irene

  Nou en of, of dat gewiekst is!! 🙂 Succes!!

  Antwoord
 2. carel

  en zo kan ik ook nog wat bijleren op het gebied van online marketing, ben ik even gewiekst 😉

  Antwoord
 3. Cin

  heel gewiekst! En een blogonderwerp en een samenvatting, pienter bedacht

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha (@drspee) - Nieuw blog: #WOT deel 4: Gewiekst http://t.co/t3Ld2kqo6K
 2. Reviews, recensie ” Handboek Online Marketing, Praktische lessen om een expert te worden” | Handboek Online Marketing 4.0 #HOM4 - […] Klik hier voor meer samenvattingen en inzichten! […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest