Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 44: vertraging

door | 29 oktober 2015 | Overige, WOT | 3 reacties


Vertraging ~ 1) Oponthoud 2) Protractie 3) Ralenti 4) Retardement 5) Retardering 6) Retardatie 7) Rem 8) Relaxatie 9) Remming 10) Stagnatie 11) Stremming 12) Uitstel 13) Verlating 14) Verwijl


Niet alleen treinen hebben vertraging, ook de WOT had vandaag vertraging. Nu kan ik daar allerlei mooie smoesjes voor verzinnen, maar ik was het gewoon vergeten. Ik was vergeten dat het donderdag is vandaag. Mijn hoofd had wat vertraging en ik leefde nog op woensdag. Dat kun je zo hebben, zo af en toe.
Gelukkig heeft de vertraging maar een paar uur geduurd. Ik kan de WOT vandaag nog plaatsen, zodat het wel een WOT blijft.

Een andere soort vertraging

Dat is de vertraging in een verhaal. Schrijvers gebruiken deze techniek van vertragen om het verhaal extra spannend te maken. De auteur beschrijft allerlei details van de omgeving of de kamer om aan te geven dat het spannend is. De vertraging zorgt ervoor dat je thuis op het puntje van je stoel a;
Mijn hoofd had dus een beetje vertraging: maar ik schrik wakker en kan het nog een beetje inhalen en mijn hoofd naar de donderdag halen. Hoe ga jij om met vertraging? Word je boos of ga je er heel anders mee om? Ik lees weer graag jullie verhalen.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Irene of 'Pix' (@As_ever_Irene) - #leestip en doe mee met de #WOT RT @drspee https://t.co/2smsdtmb22
  2. #WOT deel 44: vertraging - MightyMusings.nl - […] De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door moi, vervolgens Hendrik-Jan de Wit en nu…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest