WhatsApp
Telefoon

#17 De heldenreis van Joseph Campbell

door | 04 september 2020 | Podcast | 0 Reacties

In de zeventiende aflevering van Literair Café met DrsPee bespreek ik de heldenreis die je hoofdpersoon kan afleggen in zijn verhaal. De reis bestaat uit 12 stappen. De heldenreis is gebaseerd op Joseph Campbell’s boek The hero with a 1000 faces. Ik vond het een lastig boek om door te komen, maar ik probeerde het dan ook in het Engels te lezen. Normaal is dat geen probleem, maar het Engelse taalgebruik was nogal wetenschappelijk. Ik heb me erdoor geworsteld omdat ik toch graag iets erover wilde vertellen in deze podcast.

 

Hier lees je de uitgeschreven versie van deze aflevering.
Als je interesse hebt in het boek (in het Nederlands):

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest