Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

30 dagen schrijfinspiratie

door | 29 mei 2015 | Bloggen, Overige | 0 Reacties

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openenOp 10 juni bestaat Tekstbureau DrsPee een jaar. En dat vieren we! De eerste verjaardag is altijd een mooie mijlpaal. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij bedrijven. Het eerste jaar is achter de rug en dat is een feestje waard. Natuurlijk wil ik jou laten meedelen in de feestvreugde.
Vanaf 10 juni 2015 start mijn allereerste 30 dagen schrijfinspiratie mailcursus! Gedurende 30 dagen krijg je iedere dag een schrijfopdracht in je mailbox waarmee je een verhaal kunt schrijven voor je blog of voor jezelf.
Er zitten best uitdagende opdrachten tussen, dus als het een keer niet lukt, of je hebt minder met het onderwerp, dan kan dat natuurlijk. Het is echter de kunst om je niet uit het veld te laten slaan en echt te proberen er een verhaal van te maken. Hoe je het invult is natuurlijk helemaal aan jou.
Ja, ik schrijf me in!

Wil je een tipje van de sluier?

Dat kan. Een van de opdrachten is bijvoorbeeld:

Schrijf over een herinnering die wordt opgeroepen door een van deze geuren: dennennaalden, zonnebrandcreme, gemaaid gras, kaneel, gegist bier, gum, sinaasappelen, rozen, een boekenwinkel, tabak of een regenbui.
Tip: ga helemaal in de herinnering zitten, probeer je precies te herinneren hoe het eruit zag, wat er gezegd werd en schrijf dat zo nauwkeurig mogelijk op. Er is geen goed of fout: het is jouw herinnering.

Ja, stuur me die e-mailopdrachten!
Als je je hebt ingeschreven en betaald, krijg je daarna een link van mij waar je je kunt inschrijven voor de opdrachten. De cursus kost slechts € 15,00!
Ja, ik wil graag geïnspireerd worden!
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - 30 dagen schrijfinspiratie http://t.co/gGWGgEGwC3 Kies maar: inspiratie krijgen of inspiratieloos voor je scherm.... Wat wil jij?

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest