Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

50books: de overdracht

door | 29 december 2013 | Boeken, Overige | 5 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogs

Eigen werk


Vandaag geen 50books vraag van Peter Pellenaars. De vijftigste vraag stelde hij vorige week en dat was zijn laatste vraag. Vanaf 5 januari neem ik het over. Dan verschijnt er iedere week op zondag rond een uur of negen ‘s ochtends een nieuwe vraag op deze site.
Ik ga mijn best doen om iedere week een inspirerende vraag te stellen over boeken die je gelezen hebt, die je nog zou willen lezen, over personages, gebeurtenissen en andere zaken die met boeken te maken hebben.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier meegedaan aan 50books.

Iedere week een vraag van Peter en iedere week van mij een antwoord. En nu mag ik het stokje overnemen. Supergaaf!
Ik zou het onwijs leuk vinden als iedereen van vorig jaar weer mee gaat doen in 2014, maar ik weet al van een aantal dat ze ermee stoppen. Dat vind ik jammer, maar het staat iedereen vrij om af of aan te haken. Natuurlijk staat het iedereen ook vrij om te bepalen wanneer hij of zij de vraag beantwoordt, of hij of zij de vraag wel wil beantwoorden of dat je een keertje overslaat. Het kan allemaal.
Ik hoop dat ik net zulke inspirerende vragen kan stellen als Peter. En ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie antwoorden! Ik zal in ieder geval hele mooie boeken gaan ontdekken dank zij dit project, net als vorig jaar.
Mijn hemel, dit lijkt wel een inaugurele rede. Maar ik ben Peter super dankbaar dat hij het project heeft gestart en ik kijk ernaar uit om het in 2014 voort te zetten. Te bouwen op zijn erfenis en deze uit te breiden met nog eens 52 vragen over boeken. Echt wel spannend!
Even samenvatten dan maar:

 1. 50books blijft bestaan in 2014, er komen alleen 52 vragen in plaats van 50;
 2. Iedere zondag om ongeveer 9.00 in de ochtend zal er een vraag online komen;
 3. Het staat je vrij die te beantwoorden wanneer je wil, hoe je wil (vlog of blog) en of je wil. Zelf zal ik hem in een apart blog beantwoorden;
 4. heb je geen blog of past het niet op je blog, maar wil je wel antwoorden, dan kun je dat in de reacties doen of een gastblog (leuk!) insturen via het contactformulier op mijn site;
 5. Als je suggesties hebt voor vragen, dan zijn die van harte welkom!

Peter: nogmaals dank voor de overdracht. Ik zie er erg naar uit hiermee te starten volgend jaar!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

 1. miss artemis

  Vorig jaar ben ik vrij laat aangehaakt, en vrij snel weer afgehaakt. Liep te veel achter door ziekte. Dit jaar probeer ik het gewoon weer met 52 books.
  X

  Antwoord
  • Martha

   Ik vind het super als je mee gaat doen Laura!

   Antwoord
 2. Anna

  Leuk dat je overneemt 🙂

  Antwoord
 3. Olga

  Ik lees je blogs vaak, maar reageer vrij weinig. Je blogs binnen deze categorie vind ik heel leuk en wil daarom alsnog mee gaan doen met het beantwoorden van alle vragen die je hebt gesteld en in de toekomst zal gaan stellen. Wens me succes en zie mijn berichten met plezier tegemoet! X

  Antwoord
  • Martha

   Wow olga wat leuk! Heel veel succes met beantwoorden. Ik kijk er naar uit!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nieuws uit media/boekbloggerswereld | Plien's boekenblog - […] alles #50books vragen beantwoord, dat ga ik wel  nog doen. Ook dit jaar kun je weer aan meedoen. Drspee…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest