Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books: mijn leesvoornemens

door | 03 januari 2016 | 50books 2016, Overige | 3 reacties

Schermafbeelding 2016-01-03 om 12.20.00

Gehaalde Goodreads uitdagingenIk probeer het iedere keer weer: mezelf uit te dagen om een aantal boeken per jaar te lezen. Dat doe ik met behulp van Goodreads. In 2013 en 2014 haalde ik mijn challenge, in 2015 kwam ik zes boeken te kort om de uitdaging te halen. Voor 2016 heb ik een nieuwe uitdaging gesteld, ook via Goodreads.
Dit is mijn challenge voor dit jaar:
Goodreads leesuitdaging
En ik ben nog op schema! Niet zo moeilijk als het nieuwe jaar slechts drie dagen oud is.

Welke boeken wil ik lezen?

In ieder geval een aantal boeken van de online boekenleesclub Not just any book en Een perfecte dag voor literatuur.
En dan is er nog een stapeltje dat al een tijdje op mijn nog te lezen stapel ligt. Die wil ik dit jaar eigenlijk ook wel uitlezen. Daarnaast wil ik ook over mijn nog te lezen stapeltje reviews schrijven.
Het is overigens best een leuk idee om iedere maand een klassieker te lezen en die te bespreken. Ik hoop dat ik er de tijd voor vrij kan maken. Zijn er mensen die dit zien zitten op mijn blog? Dan ga ik er zeker werk van maken!
Als het me lukt om mijn nog te lezen stapel en mijn boeken voor Een perfecte dag voor literatuur te lezen, dan haal ik mijn uitdaging met glans.
Dit jaar is de gastheer van de serie #50books Hendrik-Jan de Wit. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door Peter Pellenaars. In 2014 nam ikzelf de honneurs waar.
Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Hendrik-Jan, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.
Disclaimer: eventuele links in deze blog naar boeken zijn affiliatelinks. Als je daarop klikt en je koopt een van deze of een ander boek of artikel, dan sponsor je mij daarmee. Daar ben ik je dan ook erg dankbaar voor. Zie ook mijn cookieverklaring.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Paul van der Werf

  Ja leuk, Martha, iedere maand een klassieker. Dan lees ik mee (en gaat het mij wat beter lukken mijn Goodreads uitdaging te halen).

  Antwoord
  • Martha

   Laten we dan met een makkelijke beginnen: de klassieker Animal Farm van George Orwell :).

   Antwoord
 2. Niek

  Animal Farm heb ik juist vorig jaar gelezen. Leuk als je die gaat bespreken.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books: mijn leesvoornemens https://t.co/WatVKjb4pI
 2. Leesvoornemens – #50books antwoord 1 | De wereld van Hendrik-Jan - […] laat zich helpen door het tooltje Goodreads om haar leesdoelen vast te stellen en te halen. Ze ligt nog…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest