WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 33

door | 17 augustus 2014 | Boeken, Overige | 6 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsHet is zo makkelijk dat ik meedoe met de WOT (write on thursday) van Irene, dan hoef ik niet terug te zoeken bij welke vraag we zijn gebleven. In dit geval zijn we bij vraag 33. En dat onthouden, dat is best lastig. Niet alleen de weeknummers, maar ook de bladzijde waar je gebleven bent. Zeker als je geen hoofd voor getallen hebt, zoals ik. Nu zijn er hele mooie methoden om te onthouden waar je gebleven bent met lezen: een boekenlegger, een hoekje van de bladzijde omvouwen (brrrr), op zijn kop leggen met de bladzijde open.
Misschien onthoud je gewoon waar je gebleven bent of heb je een speciale boekenlegger met een herinnering eraan. En dat is dus de 33e vraag van deze #50books serie:

Hoe onthoud je waar je in je boek gebleven bent?

Ik lees weer heel graag jullie antwoorden. Vergeet niet om een linkje achter te laten onder deze blogpost, zodat ik jullie antwoorden ook daadwerkelijk kan lezen. En als je suggesties hebt voor nieuwe vragen, dan hoor ik dat weer graag.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

6 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Heiligschennis, boeken en de combinatie daarvan - runningrita - […] Martha Pelkman aka @drspee stelt wekelijks op haar blog een vraag over boeken in het kader van #50books en…
  2. Kladbriefjes, kaarten en kassabonnetjes – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het antwoord op vraag 33 van het blogproject #50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars. Martha […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest