WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 37

door | 14 september 2014 | Boeken, Overige | 2 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsJe kijkt in je kast en denkt: “Wat zal ik eens gaan lezen?” De meeste boeken heb je al gelezen en je hebt even geen zin in je nog te lezen stapel. Je loopt door je huis en je peinst en piekert over wat je wil lezen. Want de zin om te lezen blijft. Maar ja: wat ga je lezen?
Wat doe je om nieuwe boeken te vinden om te lezen? Ga je te rade bij vrienden? Open je Google Books? Of kijk je misschien bij een grote online boekenverkoper? Kortom:

Waar haal jij je leesinspiratie vandaan?

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden. Laat ze met linkje achter in de reacties onder deze blogpost zodat iedereen mee kan lezen! En als je suggesties hebt voor een nieuwe vraag dan zijn die natuurlijk ook zeer welkom.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Frederique

    Ik heb dat eigenlijk nooit. Ik lees heel stiekem voornamelijk in de zomervakantie, de rest van de tijd kom ik niet verder dan kasteelromannetjes en chicklits omdat mijn concentratie niet meer toelaat. Alleen in de weekenden dat de kinderen bij hun vader zijn zou ik echt kunnen lezen, maar dan is je agenda meestal al zo volgepland dat het er toch niet van komt 😉

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest