WhatsApp
Telefoon

Hart onder de riem voor Ruud

door | 11 september 2014 | Overige, Persoonlijk | 0 Reacties

Vandaag ligt er iemand in het ziekenhuis die van ons allemaal aandacht verdient. Hij ligt daar omdat naast alle andere problemen die hij op zijn blog beschrijft hij nu een hartkatheterisatie krijgt. Ik heb het over Ruud Ketelaar. Deze dappere man houdt ons steeds op de hoogte van wat hij noemt zijn “voettocht”. Iedere keer lees ik trouw zijn blogs daarover. Uit persoonlijke interesse.

Een beetje geschiedenis

Ruud heeft diabetes en heeft daardoor zijn tenen verloren. Ja, ik weet kort door de bocht, maar het verhaal is zo lang dat ik het niet helemaal kan herhalen. Het verwijderen van de tenen zorgt ervoor dat de middenvoetsbeentjes die nog wel in zijn voet zitten op zoek gaan naar een uitweg. Die botjes zoeken de makkelijkste weg en dat is door de onderkant van zijn voet. Die beentje maken daar gaten als er niet goed op gelet wordt.

Hart op de juiste plek

Ruud heeft op Twitter vaak een scherpe tong, maar zijn hart zit op de goede plek. Dat zag ik direct toen ik hem ontmoette. Ik heb hem tot nog toe drie keer gezien. Met deze blog wil ik graag deze man een hart onder de riem steken. Ik wens hem via hier veel sterkte toe en ik hoop dat alles uiteindelijk goedkomt.

 
Helaas blijkt dat hartkatherisatie extra problemen aan het licht heeft gebracht:


Ruud, ik leef met je mee.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest