Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 42

door | 19 oktober 2014 | Boeken, Overige | 3 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsZoals mijn vaste lezers vast wel weten, vind ik het leuk om korte verhalen te schrijven. Ik heb dat overigens al veel te lang niet gedaan, merk ik nu, maar dat komt wel weer. Gebrek aan inspiratie denk ik. De verhalen vliegen echter wel door mijn hoofd, maar het zijn maar flarden, beginzinnen, middenstukjes, eindes. Maar het zijn verschillende verhalen en er is geen samenhang.
De flarden schrijf ik niet altijd op, dus dan verdwijnen zo ook weer in de chaos die mijn hoofd heet. Dat zou ik eigenlijk dus wel moeten doen, want soms zitten er, vind ik, juweeltjes tussen. En die raak ik dan weer kwijt, omdat ik ze niet opschrijf. Dom dom dom. Maar dit warhoofd heeft nu wel weer een leuke nieuwe vraag voor #50books!

Schrijf jij wel eens korte verhalen en waar haal je de inspiratie vandaan?

Moet jij er echt voor gaan zitten en staren naar die knipperende cursor op je scherm? Ga wandelen en laat je de natuur op je inwerken? Misschien zit je wel in een café mensen te kijken en komen daar de meest grappige dialogen uit voort?
Kortom: inspiratie dus. Ik ben benieuwd waar jij je inspiratie vandaan haalt. Ik lees jullie antwoorden weer graag en als je een vraag weet, dan mag je die ook achterlaten!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

    • Martha

      Hoe dikker de duim hoe beter 😀

      Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books vraag 42 http://t.co/pYEJV3yjHo en al om drie minuten voor negen! Ha!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest