Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mensen helpen is leuk!

door | 15 oktober 2014 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

papier, verbinding

papier, verbinding

bron


Serieus waar! Wat heerlijk dat ik mensen kan helpen: met websites, met taalvraagstukken, met huiswerk. Ik houd er echt van om ondersteunend bezig te zijn. Het delen van de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn banen als webmaster en webredacteur, ja zelfs mijn ervaring als docent Nederlands, hebben mij gebracht waar ik nu ben. En ik vind het fantastisch!
Oké tot zover mijn gejubel, maar het is gewoon echt leuk. En het brengt ook verbinding en dat vind ik zo mogelijk nog leuker. Vanavond bijvoorbeeld, werd ik aangeraden door Christa bij iemand anders die problemen had met haar WordPress dashboard. Ik heb gekeken wat ik kon doen, maar kwam er vanavond niet uit. Daar gaat het niet om. Wellicht is er een kleine storing of zoiets waardoor het niet werkt. Het leuke is dat ik weer mocht puzzelen. En dat vond ik leuk. Als je dan ook nog zulke fijne complimenten krijgt, dan krijg ik toch wel best rooie wangen :).


Mooi hè?
Doordat ik dus werd aangeraden, heb ik wel een leuke papershop ontdekt. Paperbreeze. Ik kende het nog niet. Maar echt: leuke spulletjes van papier. En zo ontdek je de mooiste dingen. Dus vandaar een beetje een jubelblog zo laat op de avond!
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Anna

    Hartverwarmend 🙂

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. @Paper_breeze - RT @drspee: Mensen helpen is leuk! http://t.co/T7hRplkmoq
  2. @EllenBaart - RT @drspee: Mensen helpen is leuk! http://t.co/T7hRplkmoq

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest