Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 46

door | 16 november 2014 | Boeken, Overige | 1 reactie

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsSoms raakt mijn inspiratie op en krijg ik zomaar prachtige vragen aangereikt van mensen op Twitter. Zo fijn! Deze vraag komt van @niekchen. Zij inspireerde mij weer tot het schrijven van de inleiding.
Als je door de snoepwinkel loopt, dan zie je prachtige kleuren, je ruikt de zoetigheid: er is verleiding alom. Ik weet zelf niet hoe gauw ik weer uit de winkel moet vertrekken als ik er al verzeild ben geraakt. Zo hoop ik namelijk dat ik ook de kassa snel voorbij kom, omdat daar ook snoep en chocola wordt aangeboden.
In boekwinkels is hetzelfde aan de hand: de presentatie van de verschillende boeken moet bijdragen aan verleiding tot koop ervan. Maar wij zijn natuurlijk weldenkende mensen die zich niet laten verleiden tot de koop van een boek puur op basis van de presentatie ervan. Toch?

Hoe kan een boek jou verleiden tot het kopen ervan?

Ga je voor de kaft, de presentatie, de achterflap, de geur? Ik ben heel benieuwd naar je antwoord op deze vraag. Laat de link achter in de reacties en ik lees het weer graag.
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books vraag 46 http://t.co/rkYfW8k7al met dank aan @niekchen
  2. #50books: de verleiding van het boek - Tekstbureau DrsPee - […] vroeg gisteren waardoor je verleid wordt om een boek te kopen. Dit is geen eerlijke vraag voor een bibliofiel…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest