WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 47: Want als je groot bent…

door | 27 december 2015 | Boeken, Overige | 0 Reacties

Cover Lieve mama van Esther Verhoef

Cover Lieve mama van Esther Verhoef… zoals wij,
Helaas, helaas,
Dan gaat Sinterklaas,
Je deur voorbij.*
Tja, boeken die je met Sinterklaas krijgt of weggeeft, dat is al een tijdje geleden. Ik vier geen Sinterklaas meer. De vraag die Peter stelt, hevel ik, omdat ik wat later ben met beantwoorden, even over naar Kerst. Want: hoera! Ik kreeg een boek cadeau en ik gaf er eentje weg!

Welk boek (of boeken) hebben jullie dit jaar in je schoen gevonden of cadeau gegeven?

Dat vraagt Peter. Zoals gezegd vier ik geen Sinterklaas.
“Koop het zelf”, zegt ie
“Je bent te oud”, zegt ie
“Grote slungel”, zegt ie
“Jullie krijgt niks”, zegt ie
“Ga nou gauw
Gekke meneer, gekke mevrouw”*
Maar met Kerst doe ik samen met mijn moeder een paar cadeautjes. Dit jaar kreeg ik mooie dingen: 10 bolletjes haakwol in 5 verschillende kleuren en een boekje waar ik leuke beestjes mee kan haken. (Interesse? Kijk dan op Haakworkshops Zoetermeer, waar Dorien en ik je wensen op bestelling haken!)
*Het liedje is van Ja zuster, Nee zuster
Ik gaf ook een boek aan mijn moeder, met de sprekende titel Lieve Mama van Esther Verhoef. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt. Daarna lees ik hem zelf natuurlijk ook!
[bol_product_links block_id=”bol_56800fee78760_selected-products” products=”9200000038695239,9200000041204428″ name=”50books47″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
#50books is een serie vragen op zondag die gesteld worden door Peter Pellenaars. Hij begon de serie vragen in 2013. In 2014 nam ik het stokje over van hem, waarna hij het dit jaar weer op zich neemt. Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Peter, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.
Disclaimer: eventuele links in deze blog naar boeken zijn affiliatelinks. Als je daarop klikt en je koopt een van deze of een ander boek of artikel, dan sponsor je me daarmee. Daar ben ik je dan ook erg dankbaar voor. Zie ook mijn cookieverklaring.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books vraag 47: Want als je groot bent... https://t.co/A1JFxyIaos ik kreeg de roe @petepel

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest