WhatsApp
Telefoon

7 jaar DrsPee. Cadeautjes!

door | 11 juni 2021 | Websites | 0 Reacties

DrsPee bestaat sinds gisteren 7 jaar! Dat is de officiële inschrijfdatum die in de KVK staat. Officieel ging ik op 11 juni 2014 naar de KvK in Den Haag om toen nog Tekstbureau DrsPee in te schrijven. En wat was dat een ervaring toen! Spannend, want je gaat een heel onzeker bestaan tegemoet, maar tegelijkertijd met zoveel vrijheid en de mogelijkheid om je eigen pad te kiezen. En dat heb ik gedaan: mijn eigen pad gekozen. En het ging niet altijd over rozen.

Zoals iedere zelfstandige ondernemer waarschijnlijk wel kent, ging het de afgelopen zeven jaar met ups en downs. Met name de jaren 2017 tot 2019 waren best zwaar. Maar in 2019 maakte ik een paar keuzes waardoor het ineens weer een stuk beter ging. Keuzes waarbij ik mijn hart ging volgen en naar mijn onderbuik ging luisteren. En die hebben zo goed uitgepakt, dat ik in 2020 mijn beste omzetjaar draaide!
En dat gaat nu in 2021 niet veel anders. I’m on a roll! Een eigen kantoor met alles erop en eraan, fijne ondernemers om mij heen waar ik op kan bouwen en mee kan sparren. Ook dit jaar zit weer lekker in de lift. Ik voel me gezegend.

Handige tooltjes

Ook kwam ik de laatste tijd wat handige hulpjes tegen, die mij helpen bij mijn bedrijf en zo professionaliseer ik lekker door. Bijvoorbeeld Timeular. Timeular is een handige en stijlvolle kubus die je naar eigen smaak kunt decoreren met de meegeleverde stickers en handige software die je helpt met het bijhouden van de gewerkte uren. Zo houd ik bij of en op welke manier ik mijn urencriterium haal en ook de uren van mijn klanten kan ik tot op de minuut nauwkeurig bijwerken.
Een ander handig tooltje is Social Bee. Een makkelijk systeem waarmee ik mijn social media reguleer en waarmee ik makkelijk mijn updates vanaf een centraal systeem kan posten. Ik log nog zelden in op de afzonderlijke social media om mijn updates te doen! Ik log nog wel iets te vaak in om de updates van anderen te bekijken ;-).

Cadeautjes!

En bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes! Dus laat ik iedereen vandaag een feestje meevieren. Als je kleine klusjes hebt, zoals bijvoorbeeld een aanpassing aan je website, een e-mailadres dat aangemaakt moet worden of misschien een andere klein website klusje, dan kun je daar nu een strippenkaart voor aanschaffen met 10% korting. Deze korting geldt tot 30 juni 2021 23:59. De strippenkaart is twee jaar geldig. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest