… en die echt heel normaal zijn. In deze aflevering krijg je tips over hoe je met deze gedachten om kunt gaan.
Jaargang 1, aflevering 9 | 10 minuten

In deze aflevering bespreek ik tien gedachten die schrijvers hebben als ze schrijven. Maar laat je daar vooral niet door stoppen. Als je je door deze gedachten laat stoppen, worden ze stuk voor stuk waar. In deze aflevering ontkracht ik deze gedachten en geef ik tips hoe je ermee om kunt gaan.

Wil je de cursus creatief schrijven volgen? Kijk dan even hier voor meer informatie.

Heb je toch vragen of last van deze gedachten of wil je zelf een boek gaan schrijven? Neem dan contact met mij op via info@drspee.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?