WhatsApp
Telefoon

Als de carkit te hard staat

door | 22 februari 2013 | Overige, Verhalen | 3 reacties

Langzaam rijdt de auto in de file vooruit. Het raam staat open en de man spreekt met een onbekende via de handsfree. De man mompelt wat. Het is niet te verstaan, maar aan zijn gezichtsuitdrukking is te zien dat het een vervelend gesprek is.
De man rijdt nog iets verder en even later schreeuwt een vrouwenstem vanuit de carkit naar hem: “Dan moet je maar niet zoveel andere wijven neuken!” De verbinding wordt verbroken.
Een stukje verderop is de man opnieuw aan het bellen. Er is weer niet te verstaan wat hij zegt. Hij ziet er nog beroerder uit dan tijdens het eerste gesprek. “Klootzak!” gilt een andere vrouwenstem. En opnieuw wordt de verbinding verbroken. Verbouwereerd blijft de man achter. Langzaam trekt de file verder. Om hem heen wordt flink gegniffeld door de filerijders.
Dat deze man een vreemdganger is, moge duidelijk zijn. Maar wat zou er nou aan de hand zijn geweest? Ik ben eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig. Jammer dat Jazper niet meer heeft gehoord.
Dit zkv* is gebaseerd op twee tweets die in mijn Twitter tijdlijn voorbijkwamen, waar mijn fantasie enorm door werd geprikkeld:

*zkv of zeer korte verhaal, een verhaal dat meestal niet langer is dan een bladzijde.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

  1. Elisabeth Derogee

    Leuk! Helemaal hoe je soms aan inspiratie kunt komen. Dat werkt toch voor iedereen weer anders.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest