Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Anders kijken

door | 27 mei 2013 | Overige, Persoonlijk | 2 reacties

Ik ben al drie dagen anders aan het kijken. Op twitter zag ik de oproep van Else Kramer voorbij komen om je in te schrijven als tester van een nieuwe cursus die zij maakt.

Helaas ben ik uitgeloot. Maar ik kreeg wel de mogelijkheid om een cursus te doen waardoor ik vriendjes word met mijn camera.
Ook heb ik me dus ingeschreven voor de cursus Anders kijken. Een cursus waardoor je op een andere manier naar objecten leert kijken. Dit zijn de resultaten van de eerste drie dagen. Er volgen nog drie dagen, die zal ik dan over vier dagen bloggen. Check op Twitter en Instagram ook de hashtag #anderskijken1 t/m 6. Daar zijn vast nog andere foto’s te vinden van deze cursus.


Bezoek voor de goede orde ook nog Elses website. Ze geeft goede tips voor beginners. Over gevorderde tips heb ik geen oordeel. Ik moet nog vriendjes worden met mijn camera ;-).

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Olga

    Oh maar dit is ook heel leuk om te doen ‘gewoon’ met je mobiel, dan kijk je inderdaad met een heel andere blik naar de wereld om je heen 🙂

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Deel 2 Anders kijken - Drspee - […] besef me dat ik het tweede deel – hier is het eerste deel – van de zesdaagse cursus van Else…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest