Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Barbie in plaatjes – de horror!

door | 01 maart 2014 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

Valeria Lukyonova, barbie

Alsof het zo moest zijn. Vandaag kwam ik tot drie keer toe barbie-achtige praktijken tegen. De eerste twee kwam ik tegen op de Flow Scheurkalender. Daar stond deze tekst op:

Als Barbara Millicent Roberts, beter bekend als Barbie, een vrouw van vlees en bloed zou zijn, dan waren haar maten 91-45-83 cm. Ze zou 2,2 meter lang zijn en een nek hebben die twee keer langer is dan normaal.

De scheurkalender noemt daarna nog een sites waar je kunt zien hoe bizar dat is. Kijk maar:

barbie

Van de site casagordita


Nu is er ook iemand geweest die Barbie in normale proporties heeft gemaakt. Nickolay Lamm is een kunstenaar die in zijn begeleidende tekst veel tv-zenders bedankt voor het publiceren van de plaatjes en daarmee laten zien dat gemiddeld ook mooi kan zijn. Persoonlijk vind ik deze versie van Barbie geloofwaardiger en een veel prettigere aanblik dan de foto hierboven:
barbie

Van de site Nickolay Lamm

De derde Barbie die ik tegenkwam was heel erg scary!

Ik kwam daarop via een tweet die verwees naar de site Hoe vrouwen denken. Daar stond een stukje tekst over een Oekraïens meisje van 23 genaamd Valeria Lukyonova, dat door het leven gaat als een levende Barbie. Ik schrok me rot! Dit meiske heeft een waanzinnig dun middeltje en leeft alleen nog maar van de lucht. Letterlijk. Zij heeft zich bekeerd tot het breathatarianism (ik heb geen idee hoe je dit uitspreekt), maar het komt erop neer dat zij niet meer eet en drinkt en alleen nog maar leeft door het inademen van lucht en de microscopisch kleine voedseldeeltjes die in de lucht zouden zitten. Brrr. Ze heeft inmiddels de laatste weken geen honger meer zegt ze, dus ze hoopt dat ze nu echt van lucht en licht kan gaan leven. Om even een beeld te schetsen van dit meisje: ze denkt dat ze geen mens is, maar van Venus komt, hoewel ze dat niet zeker weet. Ze denkt ook dat ze contact heeft met buitenaards leven via licht en dat ze door de tijd kan reizen.


Al deze Barbie praktijken deden mij denken aan een reportage die ik ooit heb gezien over een dame die slaapt in een corset en eigenlijk niet meer zonder kan. Zij heeft de smalste taille ter wereld: namelijk 38 centimeter. Het nadeel is dat al haar organen een andere plek hebben moeten vinden, omdat ze niet meer op de aangewezen plek konden zitten. De dame, Cathie Jung uit Connecticut is geboren in 1937 en heeft er ruim 20 jaar over gedaan om deze taille te krijgen. Haar droom: een zandloperfiguur. Ik moet er zelf niet aan denken!
smalste middel ter wereld: 38 cm

smalste middel ter wereld: 38 cm


Zo en nu ben ik wel klaar met de Barbie horror. Ik snap echt niet wat sommige mensen zichzelf aandoen…

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. carel

    Vrouwen komen toch van Venus?
    Maar inderdaad, enorm dwaze mensen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest