WhatsApp
Telefoon

Beste klant – 100 blogs – dag 83

door | 22 augustus 2018 | Persoonlijk | 2 reacties

creatief schrijven in 6 weken

Beste klant, mag ik even zeggen dat ik het leuk vind om met je samen te mogen werken? Ik ben blij met je opdrachten en ik vind het fijn dat ik mijn talenten mag inzetten om je te helpen met waar jij minder goed in bent.

Laten we wel wezen: je huurt mij, als tekstschrijver, natuurlijk niet voor niets in. Ik ben goed in informatieve teksten en ik ben goed in redactiewerk, nakijkwerk en vertalen naar Engels. Op dit moment schrijf ik mijn boek #ikbengepest en daarvoor doe ik onderzoek, wat ik ook leuk vind om te doen.
Ik heb echter ook verwachtingen van jou, beste klant. Ik hoop dat je positief over mij bent en dat je dat ook aan je netwerk vertelt. Dat kan door middel van een testimonial op LinkedIn, maar dat mag natuurlijk ook mondeling. En als er iets is, geef dan je feedback aan mij!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

    • Martha

      Ik doe mijn best. Ik vind dat heel moeilijk hoor, mezelf in de kijker spelen…

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest