WhatsApp
Telefoon

Bezwaren om met mij te werken – 100 blogs – dag 76

door | 15 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Ik kan mij levendig voorstellen dat je bezwaren kunt hebben om met mij te werken: ik ben (te) duur, je kent mij niet, je weet niet of ik wel lever wat ik zeg dat ik lever. Ik zal proberen om deze bezwaren te beantwoorden.

Het feit dat je mij niet kent, kan kloppen, maar ik ben behoorlijk open in mijn blogs. Als je er daar een paar van leest, dan kun je mij best leren kennen. Even kort: ik ben neerlandica en schrijfcoach, karateka en doorzetter.
De programma’s die ik aanbied, heb ik zelf ontwikkeld vanuit mijn kennis en mijn eigen ervaringen. Wat ik aanbied heb ik voorgeleefd. Alle informatie heb ik bij elkaar geleerd en gesprokkeld om jou te kunnen helpen. De investering die je nu te duur vindt, kun je zien als een investering in jezelf via mij.
Ben jij klaar om in jezelf te investeren? Contact me!
Foto credit: unsplash-logoFabian Blank

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest