Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Cursus man voor beginners

door | 03 april 2017 | Inzichten | 1 reactie

De cursus man voor beginners: meisje, hij geeft niet om je

Vandaag kreeg ik een prachtige uitspraak voor mijn kiezen. En wel deze: “Een man heeft twee standen: aan of uit. Aan is piemel omhoog, uit is piemel omlaag.” Tot zover de cursus Neanderthaler. De cursus man gaat natuurlijk een beetje verder.

De cursus man voor beginners: meisje, hij geeft niet om jeDe aanleiding voor deze uitspraak was een telefoongesprek waar ik de helft van hoorde. Gelukkig legde de man van wie ik het gesprek hoorde, het een beetje uit.
“Vrouwen, ik snap ze niet,” zo begon hij. “Hij gaat vreemd, hij gebruikt haar, zij stuurt een sms naar zijn vriendin en het enige wat ze zich afvraagt, is: ‘Zou hij nu boos op mij zijn?’ Ze moet verdorie een machinegeweer op hem afvuren en hem lekker in de stront laten zakken.” Hij keek me aan met een blik waarin ik dacht te lezen: jij bent een vrouw, leg dat nou eens uit.
Ik slikte de laatste slok koffie door en dacht even na. “Vrouwen zien in bijna alles aanleiding om te denken dat een man nog van ze houdt. Ze denken in subtiele hints. ‘Toen zei hij dat en dat, dus toen dacht ik dat het wel goed zat, dat hij voor mij zou kiezen, dat zij maar een tijdelijke bevlieging was en dat wij uiteindelijk happily ever after zouden leven. En van de week keek hij nog zus of zo naar me. En hij zou toch geen seks met me hebben als hij niet van me hield?’ Vrouwen onthouden wat je weken geleden hebt gezegd, gedaan of geroepen, zelfs als het niet tegen hun rechtstreeks gezegd wordt, maar tegen iemand anders en ze het misschien niet eens hadden mogen horen. Hij is met mij naar bed geweest dus hij houdt van mij, anders zou hij dat niet doen.”
“Mannen zijn niet subtiel. Ze hebben maar twee standen: aan is piemel omhoog, uit is piemel omlaag. Als ze niet van je houden, dan zullen dat ook zeggen ook. En zij loopt al zes maanden achter hem aan, maar hij moet haar niet. En dat was steeds duidelijker: hij werd steeds afstandelijker. Al zes maanden sms’t ze hem en dan reageert hij soms dagen lang niet. Dan zit hij natuurlijk bij zijn vriendin. Ze moet echt ophouden. Maar die opmerking: ‘Zou hij boos op mij zijn’, ik snap dat echt niet.”
Tot zover de cursus man voor beginners. Mannen: ik begrijp ze steeds minder en mezelf steeds beter.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Dick

    Ja ja

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest